26 de licee din județul Botoșani, incluse într-un proiect privind reducerea abandonului și creșterea ratei de promovare la bacalaureat. Vezi lista!

mihaela huncaProiectul privind Învățământul Secundar (Romania Secundary Education Project- ROSE) își propune să contribuie la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar și la creșterea ratei de promovare la examenul de bacalaureat.

like-facebookInspectoratul Școlar Județean anunță că a fost stabilită lista liceelor eligibile pentru a primi granturi, precum și schema de implementare a proiectului. Pentru județul Botoșani, au fost aprobate 26 de licee, după cum urmează: șapte licee în Runda I, pentru anul școlar 2016-2017; 17 licee în Runda II, pentru anul școlar 2017-2018; două licee în Runda III, pentru anul școlar 2018-2019.

Considerăm că, prin proiectele pe care le vor realiza unitățile de învățământ liceal, se va obține suma maximă aprobată pentru județul Botoșani, adică 2.547.500 de euro”, a declarat profesor Mihaela Huncă, inspector școlar general.

Sursa: comunicat ISJ

Vezi lista-licee!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *