FOTO! Alegeri în Consiliul Județean al Elevilor. Cine este noul președinte!

alegeri consiliul judetean ala elevilorVineri, 4 noiembrie, au avut loc în Sala Multimedia a Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” Botoșani alegerile pentru noii membri ce vor alcătui Biroul executiv, cât și departamentele Consiliului Județean al Elevilor în acest an școlar.

like facebookCa în orice an, concurenții au avut de ținut un discurs prin care să convingă auditoriu că ei pot fi buni reprezentanți ai vocii acestora și că îi pot susține în toată activitatea lor. Ulterior, aceștia au avut de răspuns la o serie de întrebări, ca mai apoi, membrii Adunării Generale să treacă la procedura de vot.

alegeri consiliul judetean al elevilorLa deschiderea evenimentului, cuvântul a fost luat inițial de profesor Otiliea Sandu, inspector școlar de specialitate pentru educație permanentă, fiind urmată de Ilinca Dănilă, Președinte CJE 2014-2016, Stredie Robert (Vicepreședinte 2015-2016) și Andrada Andriucă (Secretar 2015-2016)

Anul acesta, schimbările majore au fost în Biroul Executiv al CJE Botoșani. Pe postul de presedinte, în unanimitate de voturi, aleasă a fost Mîndrescu Cezara, elevă la Colegiul Național “Grigore Ghica” din Dorohoi. Condurachi Georgiana (Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani) și Cîrcu Claudia (Colegiul Național “A.T.Laurian”) pe funcțiile de vicepreședinte, iar Andrici Robert (Colegiul Național “A.T.Laurian”) pe postul de secretar.

cezara-mandrescu presedinte cjeÎn cadrul departamentelor, se regăsesc ca directori:

-Departamentul de Concursuri școlare și extrașcolare – Alucăriței Georgiana

-Departamentului de Sport și programe sportive – Calistru Cristian

-Departamentului de PR și comunicare – Ignat Teodora

-Departamentului de Cultură , educație și programe Școlare – Comîrzan Florina

-Departamentului pentru învățământ profesional, tehnic și vocațional – Cosmina Elena Onofrei

-Departamentul pentru învățământ gimnazial și teoretic – Oprișan Odrin

-Avocatul Elevului- Roxana Dănilă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *