Verginel Gireadă, pe lista liberalilor controversați înscriși la alegerile parlamentare

verginel-gireadaCandidatul PNL Botoșani la Camera Deputaţilor figurează pe lista politicienilor controversați înscriși în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Mediafax a analizat listele partidelor şi vă prezintă o scurtă radiografie a candidaţilor PNL care au fost implicaţi în scandaluri publice, controverse sau chiar au avut probleme cu justiţia în trecut. Pe listă apare și fostul primar al comunei Mihai Eminescu.

like facebookDumitru Verginel Gireadă a fost condamnat, în aprilie 2012, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual.

Condamnarea primită cu doar câteva luni înainte de alegerile din 9 decembrie 2012 nu l-a împiedicat pe Verginel Gireadă să obţină un mandat de deputat, aşa cum se pare că nu l-a împiedicat nici anul acesta să aspire la reînnoirea mandatului în Parlamentul Românie, în ciuda obiectivului anunţat de PNL de ”schimbare a clasei politice”.

One thought on “Verginel Gireadă, pe lista liberalilor controversați înscriși la alegerile parlamentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *