FOTO Accident cu un rănit într-un sens giratoriu din municipiul Botoşani.

accident-marchian-giratoriu-botosaniUn bărbat a fost rănit în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţă în sensul giratoriu dintre Bulevardul Mihai Eminescu şi strada Marchian.

Accidentul a avut loc pe fondul neacordării unei priorităţi, condiţii în care o autoutilitară Opel a lovit un Daewoo Matiz.

like facebookŞoferul Matizului, Gabriel Moraru, a fost rănit, el fiind scos din maşină de un echipaj de pompieri care a ajuns imediat la faţa locului.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital, unde a fost diagnosticată cu un traumatism cranio- cerebral acut închis, comoție cerebrală, traumatism șold stâng și traumatism bazin.

 

2 thoughts on “FOTO Accident cu un rănit într-un sens giratoriu din municipiul Botoşani.

  1. Poate ca soferul din matiz e de vina , dar la cum circula soferii cu experienta de la acea firma de panificatie ar fi inposibil de evitat un real pericol din partea lor de parca ar fi platiti ……care scoate timpul cel mai bun :))

  2. inevitabilul s-a produs,de foarte mult timp acea autoutilitara circula de parca ar fi singura masina de pe strada ,de vreo doua ori am evitato si eu in ultimul moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *