FOTO Accident cu doi răniți! Victimele erau niște hoți care tocmai au spart un magazin

accident-joldesti-victima-ambulanta-6Doi tineri au fost răniți, sâmbătă după-amiază, într-un accident de circulație care a avut loc pe un drum județean care străbate localitatea Joldești din comuna Vorona.

Tinerii se aflau în mașină, alături de alte două persoane, și se deplasau cu un Audi spre localitatea Tudora.

Cei patru tocmai au dat în noaptea de vineri spre sâmbătă o spargere la un magazin din orașul Liteni din județul Suceava, de unde au furat țigări și băuturi alcoolice. După spargere, aceștia au mers la o tânără din Liteni unde au petrecut, iar sâmbătă după amiază au plecat la drum.

like facebookPe fondul vitezei, șoferul mașinii, Alexandru Frumuz, 26 de ani, a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe carosabil,. iar autoturismul s-a dat peste cap de mai multe ori. Șoferul nu avea permis și avea o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului, dar și pentru vătămare corporală.

Unul dintre pasageri a fost aruncat la circa cinci metri de mașină suferind mai mute traumatisme, iar un altul a fost rănit grav la un picior.

La fața locului au ajuns nu mai puțin de cinci echipaje de mașină și o ambulanță.

 

2 thoughts on “FOTO Accident cu doi răniți! Victimele erau niște hoți care tocmai au spart un magazin

  1. Ar putea fi autorii a mai multor jafuri care au avut loc pe raza comunei Vorona, tot din magazine. Jafuri, ai caror autori nu au putut fi identificati de catre Politie in momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *