„Kim Kardashian” de Botoșani colaborează cu unul dintre cei mai în vogă artiști din România. Vezi VIDEO!

poza-franciscaBotoșăneanca Francisca, cea care s-a făcut remarcată după participarea la concursul XFactor de la Antena1, are o colaborare în premieră cu unul dintre cei mai în vogă artiști din România. Denumită de presa națională sosia lui Kim Kardashian, botoșăneanca a lansat de curânt melodia „Drum de piatră” la care colaborează cu F.Charm.

like facebookMelodia este compusă de Marius Dia, F. Charm, George (ex. Jorge) şi Erik şi produsă în studioul Panda Music. Piesa „Drum de piatră“ beneficiază şi de un videoclip regizat de Dan Petcan, care a fost filmat pe parcursul unei zile la marginea Bucureştiului.

„Iubirea şi ura sunt sentimente dificile, imposibil de controlat, în faţa cărora devenim fragili şi vulnerabili. Rătăcim, ne afundăm în temeri şi ajungem să fugim de propria poveste. Iubim şi fugim de suferinţă sau rămânem prizonieri cu răni adânci, demascaţi complet şi sfârşind în minciună. Piesa ‘Drum de piatră’ reprezintă realitatea multora, transpusă în versuri şi, totodată, o parte din mine, a spus Francisca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *