FOTO Balul oamenilor de afaceri, între lux şi tradiţional

balul-oamenilor-de-afaceri24Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani a organizat, vineri seară la Casa Lux, balul oamenilor de afaceri. Noutatea acestui an a fost dress code „Costumul Popular”. O parte din oamenii de afaceri, în frunte cu principalul partener al evenimentului patronul Electrolafa, s-au conformat şi au venit îmbrăcaţi în ţinute naţionale, însă alţii nu au putut renunţa la costume sau rochii elegante.

Romeo Floareş, preşedintele Camerei de Comerţ, a premiat firmele pentru rezultatele obţinute în 2015, realizând topuri pe diferite categorii. În discursul susţinut de Gheorghe Ciubotaru, acesta a sugerat includerea şi a unui alt criteriu pentru ediţiile viitoare, satisfacţia angajaţilor.

Printre invitaţi s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, iar dintre oamenii de afaceri au dat curs invitaţiei Tonino Boldea şi soţia Anca de la grupul de firme Five Continents şi Anca Farm, Mihai Vrăjitoru de la firma Conrec, Valeriu Iftime, de la grupul Elsaco, Mihai Tincu de la RapsodiaConf, Cornel Şfaiţer şi soţia Daniela de la Voronskaya, Florian Moruzi de la Casa Pâinii, Claudiu Niculăeş de la Tridex, soții Carmen și Dumitru Solomonescu de la Lacto Solomonescu, Paul Musteaţă şi şoţia, Viorel Iliuţă de la Elsaco, familia Bidaşcă de la grupul de firme Pita, Ciprian Huţanu de la Dom Auto, Dumitru Bălan, de la Microbuzul, Ady Petruşcă de la Nova Apaserv, Ovidiu Năstase, de la Formens şi Iulian Ştefanache de la Tamiştef.

One thought on “FOTO Balul oamenilor de afaceri, între lux şi tradiţional

  1. Nu înțeleg prezenta a trei nume: Tincu, niculaes si Petrușca … Ce kkt au făcu ăștia Pt economia Botoșaniului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *