Mecanic auto, anchetat de Poliţie pentru că repara o maşină implicată într-un accident

politia-in-service-autoUn mecanic din Botoşani este cercetat penal pentru că s-a apucat de repararea unei maşini implicate într-un accident de circulaţie, fără ca proprietarul să fi obţinut documentele necesare de la Poliţie.

Poliţiştii rutieri au fost sesizați de un bărbat din municipiul Botoşani cu privire la faptul că, la data de 31 octombrie 2016, autoturismul său a fost avariat ca urmare a unui impact cu un alt autovehicul, al cărui conducător  auto a părăsit locul faptei.

like facebookÎn urma cercetărilor efectuate, autoturismul implicat în avaria sesizată a fost găsit într-o unitate service din municipiul Botoşani, asupra acestuia executându-se lucrări de reparaţie, fără a exista autorizație eliberată de organele de poliţie.

Faţă de botoşăneanul A. M., de 59 de ani, din municipiul Botoșani (bărbatul fiind depistat în timp ce efectua lucrările), se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de reparații, unui autovehicul având urme de accident, fără a fi îndeplinite condițiile legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *