FOTO! Vezi cine sunt elevii care au primit bursa școlară “Profesor doctor Constantin Manolache“

foto-bursieri rotary clubClubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete” ,Bursa scolara “Profesor doctor Constantin Manolache“, pentru anul scolar 2016-2017 un numar de două burse. Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor,  Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii castigatori, acestia fiind: DARIA ICHIM – Colegiul National “A.T. Laurian” Botosani, clasa a XI-a și SEBASTIAN ANTONEAC– Liceul de arta “Stefan Luchian” Botosani – clasa a XII-a

like facebookValoarea unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada iunie-octombrie 2016, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise in lansarea acestora spre studii superioare.

Bursele poarta numele distinsului profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal ce a initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare, potrivit unui comunicat al Clubul Rotary Botosani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *