Câini uciși de un bărbat într-un cartier din Botoșani. Ce metodă folosea

caini morti tomberoaneUn echipaj al Poliţiei Locale Botoşani, din cadrul serviciului protecția mediului, s-a deplasat, vineri dimineață, după un apel 112, pe strada Tulbureni nr. 19. La faţa locului un grup de cetăţeni reclamau faptele vecinului A. Dumitru, care se ocupă de prinderea câinilor şi cu metode numai de el cunoscute, trece la „executarea” acestora.

like facebookÎn urma carnagiului obişnuia să abandoneze animalele in locuri şi terenuri din vecinătatea locuinţelor cartierului Tulbureni”, potrivit unui comunicat al Poliției Locale.

Pentru cele constatate şi recunoscute de contravenient, a fost dispusă sancţionarea cu amendă în cuantum de 400 lei, urmând a fi transmisă o informare şi către Poliţia Municipiului Botoşani pentru continuarea cercetărilor.

 

 

5 thoughts on “Câini uciși de un bărbat într-un cartier din Botoșani. Ce metodă folosea

    1. Ce criminal bai nene?NU AVEM NEVOIE DE HAITE DE CAINI PE STRAZILE NOASTRE,PRINTRE BLOCURI,CAND TRECI NOAPTEA PE LA 12-1 SAR PE TINE SA TE RUPA?DACA NIMENI NU IA MASURI TREBUIE CATE UN OM DIN ASTA SA NE SCAPE DE EI,IN CEL MAI RAU CAZ II POTI LUA TU LA TINE ACASA PE TOTI CAINII DIN ORASUL ASTA SI ASA NU O SA.I MAI OMOARE NIMENI,BAFTA:)

  1. Daca un Denis si altii ca el n-ar mai arunca animalele , in special puii, pe strazi, n-ar mai fi caini care sa sara pe tine sau pisici care stau in frig si mor de foame.

  2. crezi tu ca Denis si altii ca el arunca cainii pe strada?pai pe tine cine te.a aruncat in tara asta invadata de caini flamanzi dornici de o bucatica de carne proaspata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *