Polițiștii locali au împărțit amenzi consistente în Piața Mare. Vezi pentru ce!

Piata MarePoliția Locală va intensifica activitățile de control în Piața Mare, pentru un comerț civilizat și sigur. Poliţia Locală Botoşani a acţionat cu efective mărite marți, 1 noiembrie, pentru descurajarea comerțului necivilizat şi intrarea în legalitate. In acest sens au fost aplicate în mai puţin de 45 minute un număr de zece sancţiuni contravenţionale în cuantum de 4.300 lei (sancţiunile au fost aplicate cu precădere la OUG 195/2002 şi HCL 70/2011).

like facebookÎn ultima perioadă tot mai mulţi comercianţi din Piaţa Mare a municipiului au găsit mai comod să distribuie produsele agricole, direct  din dubele destinate pentru transport. Sistemul de comerţ este unul nesigur, printre maşinile care se străduiesc să manevreze sau să se mişte, printre pietonii grăbiţi şi uneori neatenţi, iar comercianţii renunţa la orice normă de comerţ civilizat sau de siguranţă a cumpărătorului, din dorinţa de a face mulţi bani.  În nenumărate rânduri personalul Poliţie Locale Botoşani, prin serviciul Activitate Comercială şi Biroul Activitate Rutieră, au încercat îndrumarea comercianţilor în spaţii le special amenajate, sau la piaţa de gros, dar dorinţa de a câştiga mulţi bani a învins respectarea prevederilor legale”, a declarat Ioan Onuțu, șeful Polișiei Locale.

 

2 thoughts on “Polițiștii locali au împărțit amenzi consistente în Piața Mare. Vezi pentru ce!

  1. OK! ma speriasem ca le-a dat amenzi valutistilor.
    Dar acestia fac tranzactii civilizate….
    O zi buna domnilor politisti!

  2. Bravo Dane!!!! Subscriu! Bine punctat!
    Domnilor de la presa de ce nu spuneti ca a-ti primit dispozitie „de sus” sa ridicati politia locala in ochii populatiei ca sa para ca au si ei un rost pe acest pamant?!
    Daca nu spuneti voi ce dispozitii a-ti primit si daca mai stergeti postarile o sa fac asa fel incat anuntul meu o sa apara pe toate retelele de socializare!!! (cu probe, indubitabil)
    Fiti profesionisti, nu gainari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *