VIDEO&FOTO Şocant! Femeie găsită moartă într-un râu. Era dezbrăcată complet

criminalisti-crima6O femeie a fost găsită, miercuri dimineaţă, dezbrăcată şi fără suflare în albia unui râu. Descoperirea a fost făcută de un localnic din localitatea Rădeni, comuna Frumuşica.

Oamenii spun că de două zile a dispărut de acasă, Aurica Sârghi, o femeie de 62 de ani ce a fost văzută ultima dată duminică după slujba de la biserică. Trupul gol găsit la râu era cu capul în apă, iar hainele undeva la o distanţă de aproximativ 200 de metri, într-un tufiş.

Oamenii spun că este posbil ca femeia să fi fost violată şi apoi târâtă până la râu unde a fost omorâtă. La faţa locului au fost chemaţi criminaliştii ce au ridicat probe, inclusiv de la casa unde locuia femeia dispărută, iar trupul neînsufleţit a fost ridicat de Serviciul Medicinei Legale.

like facebookPoliţiştii spun însă că nu există urme de violenţă pe corpul ei şi cel mai probabil a intrat în şoc hipormitic, iar în acel moment s-a dezbrăcat complet. Potrivit specialiştilor, în momentul în care o persoană intră în şoc hipotermic are senzaţia de căldură sufocantă şi poate reacţiona contrar, se dezbracă.

Necropsia va stabili cauza exactă a decesului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *