Tânărul care a avariat trei mașini, pe Împărat Traian, dus la Psihiatrie. Vezi ce au găsit polițiștii în mașina acestuia!

accident-pompieri-imparat-traianTânărul care a avariat trei mașini pe strada Împărat Traian a fost internat pe secția de Psihiatrie a Spitalului Județean. Potrivit polițiștilor, P.V. de 21 de ani, din municipiul Botoșani, posesor al permisului de conducere, din anul 2016, eliberat de autorităţile olandeze, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Anglia, pe strada Împărat Traian din municipiul Botoşani, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism care rula în faţa sa şi care, la rândul său a fost proiectat într-un alt autovehicul, al cărui conducător auto oprise la trecerea pentru pietoni pentru a acorda prioritate unor persoane aflate în traversarea străzii.

like facebookÎn urma accidentului a rezultat avarierea celor trei autoturisme, fără a se înregistra victime omeneşti.

Întrucât P.V. prezenta un comportament agitat (vorbire incoerentă, agitaţie psihomotorie, lipsa echilibrului), acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ; ulterior, a fost condus la SML Botoşani unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea determinării prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

Poliţiştii au procedat de asemenea la controlul autoturismului, fiind găsite două ţigarete confecţionate, conţinând substanţe vegetale de origini necunoscute.

Tânărul a fost prezentat şi internat la secţia de specialitate a Spitalul Judeţean Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența substanţelor psihoactive şi deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se arată într-un comunicat al IPJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *