Ovidiu Portariuc: Nu voi renunța la activitatea din Consiliul Local

ovidiu portariucFostul primar al municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, nu va renunta la activitatea din Consiliul Local. Acesta a spus că dincolo de activitatea pe care o desfășoară in mediul privat si in cel al societatii civile, se va concentra mai mult pe zona administrativa si mai putin pe cea politica, mai ales ca, spune el, sunt altii care o fac mult mai bine.

like facebookNu voi renunta la activitatea din Consiliul Local din cel putin cateva motive. In primul rand nu vreau sa dezamagesc cei aproape 16.000 botosaneni care mi-au acordat votul in iunie. Cand beneficiezi de aproape jumatate din voturile cetatenilor, ai totusi o responsabilitate uriasa si orice decizie trebuie sa tina cont de aceasta realitate. In al doilea rand, vreau sa ma ocup prioritar de proiectele incepute de mine si care trebuie continuate si ma refer aici in primul rand la cartierul Anl Soseaua Iasului si Spitalul Municipal, izolarea termica a scolilor si blocurilor, proiectul de modernizare a transportului public local. Voi supraveghea personal in calitate de consilier local, derularea acestora in perioada urmatoare”, a scris Portariuc pe pagina sa de Facebook.

Apoi, mai spune el, ”e nevoie si de o voce critica si o echipa puternica in Consiliul Local care sa limiteze excesele actualului primar si pentru a ne asigura ca resursele publice sunt corect si transparent alocate” , însă, in spiritul colaborarii pentru interesul comunitatii, va acorda și sprijin primarului municipiului ori de cate ori îi va fi solicitat.

Portariuc susține că va pleca din Consiliul Local atunci cand interventia politica va avea prioritate in fata interesului botosanenilor si nu va mai reusi sa respecte principiile care l-au ghidat mereu in viata politica si administrativa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *