FOTO& VIDEO! O femeie și-a aruncat de la balcon lucrurile din casă, după ce a fost părăsită de iubit. Echipaje de pompieri, poliție, SMURD, la fața locului

femeie-criza-la-balcon-stejari-1Pompierii, polițiștii și cadrele medicale sunt în alertă, după ce o femeie a făcut o depresie severă și a început să arunce de la balcon lucrurile din casă. Mihaela O., de 50 de ani, locuiește într-un bloc din cartierul Stejari, iar luni-după amiază a făcut o criză, după ce a fost părăsită de iubit, și a început să arunce din balconul situat la etajul III tot ce i-a stat la îndemână, respectiv căni, scaune, noptiere, haine pături. În plus, ea a spart și niște geamuri de la locuință.

like facebookVecinii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns pompieri, polițiști, polițiști locali, cadre medicale și încearcă să o convingă pe femeie să deschidă ușa apartamentului.

Pentru că nu au reușit, apropiații au adus la fața locului și niște colege de-ale femeii, însă ea a discutat de la înălțime doar puțin cu acestea.

Pompierii au pregătit și o autoscară pentru a urca până la apartamentul femeii, însă sunt precauți ca aceasta să nu facă un gest necugetat, dat fiind faptul că apartamentul are două balcoane. În tot acest timp, femeia a dansat în balcon și și-a aranjat părul.

femeie-nebuna-la-bloc

lucruri-aruncate-bloc1

lucruri-aruncate-bloc

femeie-nebuna-la-bloc

 

2 thoughts on “FOTO& VIDEO! O femeie și-a aruncat de la balcon lucrurile din casă, după ce a fost părăsită de iubit. Echipaje de pompieri, poliție, SMURD, la fața locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *