Deputatul Gireadă, criticat de presa națională: Condamnat la trei ani de închisoare, se află pe loc fruntaș pe listele PNL. Spune că este „analist politic”

verginel-gireadaDeputatul PNL Verginel Gireada se afla pe locul trei pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor din Botosani. Gireada a fost condamnat  definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Potrivit presei locale, meseria pe care Gireada si-a trecut-o in dreptul numelui sau este de „analist politic”, scrie Aktual24.

like facebookPrima pozitie la Camera Deputatilor este ocupata de Cristian Ahcitei, locul doi apartine lui Cristian Roman, iar locul trei, Verginel Gireada.

Deputatul PNL Dumitru Verginel Gireada a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare, avand un termen de incercare de 4 ani, incepand cu 5 aprilie 2012. Decizia a apartinut Curtii de Apel Cluj si a vizat infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice si uz de fals. Dosarul sau a vizat perioada in care acesta era primar al comunei Mihai Eminescu, din Botosani, iar o persoana fizica a reclamat modificarea nejustificata a titlului sau de proprietate, astfel incat terenul pe care il detinea ar fi ajuns in proprietatea lui Gireada.

Sursa: aktual24

 

8 thoughts on “Deputatul Gireadă, criticat de presa națională: Condamnat la trei ani de închisoare, se află pe loc fruntaș pe listele PNL. Spune că este „analist politic”

  1. Poate sa-mi explice cineva cum se poate ajunge de la meseria de tractorist(onorabila, ce-i drept) la cea de analist politic? Si cu asemenea „meseriasi „spera liberalii sa convinga electoratul botosinean sa voteze echipa PNL? Se rasucesc bratenii in mormant cu fundul in sus! Pe mine m-ati pierdut prin neprezentare.

    1. Mai Kasay, e simplu, daca esti tractorist (onorabila e doar meseria) dar esti puturos, te faci politician. Iar cand ajungi sa pupi multe dosuri de politicieni se cheama ca i-ai analizat in amanunt. Deci esti anal(ist) politic

      1. Multumesc, nedumeritule!Definitia originala data analistului politic sper ca se refera la cazul in discutie, si nu in general.Observatia in legatura cu neprezentarea la vot este corecta , dar ce te faci cand si celelalte partide vin tot cu „oameni noi” gen Liliana, sase partide, de la Alde sau Cornel(si el cu multe partide la actv) de la Pmp? Despre Psd nu discut.

  2. Sunt PNL, am fost mai bine zis! Cand am vazut familia acestui nefast personal, ca conduce politica …. am renuntat! Rusine PNL, rusine pdl! Penalii sunt si vor fi, dar rusine de politicieni ca gireada! mai rar! Sila si rusine , votez PSD!!!

  3. Sila si revolta! Romania lucrului bine facut….!!!? Ar fi un subiect interesant pt antena3( despre asa-zisul analist politic). De rasul curcilor!

  4. Bai Cinteza bine ca nu mai esti PNL. Au scapat de unu ce-i facea de ras.
    Cine crede ca e usor la la 45 sa faci liceul particular Stefan cel Mare, apoi facultatea de drept si in curand doctoratul la Academia lui Oprea, numai pe branza? Tu stii ce de bani dai pe diplome daca esti prost si totusi le vrei?

  5. ete un hot cu acte! pnl e un partid corupt, psd e corupt,pmp e corupt acu alde sau parca asa e minca 6 sau 7 partide osul sau ciolanu mai are de ros pe aci! fratilor daca nu ne trezim astia ne ucid! au fcut un genocid si nu ma feresc sa zic asta! dreptul la sanatate nu! la o viata mai buna nu! doar pentru ei si fam. lor! pe liste sunt hoti cu acte in regula! si iar 4 ani pe praduit! pe unul l-am asasinat pt genocid de craciun! astia nu isi merita soarta lui! trebuie taiati cu lama si pus sare, si tot asa ce am indurat si induram de 27 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *