FOTO Răfuială în trafic cu pistol, bâtă şi cuţit. Două persoane au ajuns la spital

tanar-targa-upu-spitalDoi tineri au ajuns, sâmbătă după amiază, la spital după o răfuială în trafic cu bâte, cuţit şi un pistol. Totul s-a întâmplat după ce patru tineri aflaţi într-o maşină au şicanat în trafic un alt conducător auto până ce acesta a oprit.

Au coborât şi a început bătaia. Unul dintre cei patru avea o bâta, iar altul un cuţit, în timp ce şoferul aflat singur în maşină a scos un pistol şi şi-a sunat un prieten să vină în ajutor.

În timpul altercaţiei un tânăr a fost lovit cu patul armei în cap, iar altul a suferit traumatisme, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Ceilalţi implicaţi în scandal au ajuns la poliţie pentru audieri. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

like facebookPărinţii unuia dintre tinerii, aflat în maşina cu patru persoane, şi care a ajuns la spital au cu totul o altă variantă. Aceştia spun că baitul lor a fost atacat de bărbatul care a folosit pistolul. Incidentul a avut loc în zona autogării Apetrans, acolo unde şi locuieşte băiatul. Fără să îi spună nimic sau fără să îl cunoască bărbatul l-a lovit cu pistol în cap. Pietenii tânărului, care erau în zonă, au văzut totul şi i-au alertat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com