Leo Grozavu ameninţă cu plecarea: În ultima perioadă am avut suficiente dezamăgiri

leo-grozavuAntrenorul FC Botoşani a făcut un anunţ neaşteptat înaintea partidei cu ACS Poli Timişoara. Jocul, de luni, este decisv pentru postul său la echipă. Leo Grozavu s-a arătat dezamăgit de ultimile evenimente petrecute la echipă, nespecificând care, şi a spus că după meciul din campionat va lua o decizie. Acesta a ţinut să îşi ceară scuze pentru rezultatul din Cupa României.

like facebook„Va trebui ca la jocul cu Timişoara să punem în teren tot ce avem mai bun. Jocul de la Afumaţi a ajutat şi la o reevaluare. Toate lumea este într-o reevaluare continuă, inclusiv noi antrenorii. În momentul de faţă am sufieciente dezamăgiri şi eu trăite, mai ales în ultima perioadă, şi mă gândesc foarte serios la a lua o decizie după acest joc. Deocamdată nu vreau să spun prea multe, sunt sub impulsul evenimentelor trăite. Sunt foarte multe lucruri care s-au întâmplat în ultimile două-trei săptămâni. Dacă nu rezonăm, nu are rost să continuăm. Când am plecat la luptă, am plecat împreună. Dacă pe parcurs unii cedează, nu ne mai putem lupta cu adversarii”, a spus Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara va avea loc, luni, de la 20.30.

4 thoughts on “Leo Grozavu ameninţă cu plecarea: În ultima perioadă am avut suficiente dezamăgiri

  1. Iar rezerve Herghelegiu,Fulop junior,Tarnovan ,Roman ,Wili Barbosa ,Morutan.Daca in deplasare randamentul lui Matu e mai redus,acasa e vital.Hartuieste defensiva adversa pana cedeaza.Scorurile alea mari cu el sau facut.Asaftei e o gluma.Daca joci cu el atacant nu esti antrenor de fotbal.As juca cu Tarnovan si Matu in atac o data numai asa sa vedem ce iese.

  2. Echipa standard este Iliev-Dimitrov,Burca, Miron,Musat-Golofca,Bordeianu,Vasvari,Fulop I.-Tarnovan(Hrghelegiu),Matulevicius
    Rezerve sunt Wili,Roman,,Morutan,Fulpo,Morutan

  3. Cucu e lent si rigid,nu e un bun pasator.Impresioneaza doar prin fizic.Cu el in teren am pierdut si cu Viitorul.Nu e de Botosani.Popovici pierde mingi,lent pe recuperare,gol primit recent cu Viitorul si vreo 3 campionatul trecut si puncte pierdute cu ASA,Dinamo si nu mai stiu cu cine.Astafei e descreierat.In fata sigur nu iti da gol.La Petrolul era cel mai slab cand Petrolul avea trupa de locul 2.N-au ce cauta in echipa de baza.Bordeianu mai greseste cate o pasa dar e un bun suteur si inscrie goluri.Matulevicius se mai intinde pe jos dar e alaturi de Ngadeu si Cabrera,unul din cei mai buni straini ce au jucat la Botosani.In meciurile din deplasare doar jucatorii combinativi pot crea probleme .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *