Afaceri reinventate de patroni. Vezi topul firmelor care au cele mai mari afaceri în prima jumătate a anului!

bani multiOamenii de afaceri botoşăneni găsesc metode de a-şi relansa afacerile sau de a debuta în forţă cu noi firme deschise. Astfel, conforma bilanţurilor depuse pe primul semestru al acestui an, la unele firme au explodat cifra de afaceri.

Cele mai mari afaceri le-a avut o firmă nou înfiinţată, Doly-Com Distribuţie SRL. Firma face parte din grupul Doly Com ce deţine cel mai mare abator din judeţ şi control de familia Căzăcuţ. Noua firmă a realizat, în şase luni, afaceri de peste 87 milioane de lei, în condiţiile firma care deţine abatorul, Doly Com SRL, a intrat în insolvenţă după ce ANAF i-a imputat peste 45 de milioane de lei, reprezentând taxe deduse nejustificat.

A doua firmă în topul cifrelor de afaceri este Elsaco Energy. O firmă din grupul Elsaco, care însă a scăzut uşor, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Astfel, dacă în primul semestru al anului 2015 avea afaceri de 29,8 milioane de lei, în 2016 de 25,3 milioane de lei.

Podiumul este completat de o altă firmă din grupul Elsaco, a cărei cifră de afaceri a explodat. Vestra Industry SRL a înregistrat afaceri, în prima jumătate a anului 2015, de 162.240 de lei, iar în acest an 24,9 milioane de lei.

În acelaşi trend merge şi a treia firmă din grupul Elsaco. Elsaco Esco a crescu de la o cifră de afaceri de la 7,3 milioane de lei la 22,5 milioane de lei.

Firma deţinută de familia fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a realizat de asemenea un salt spectaculos. De la afaceri de 4,6 milioane de lei anul trecut la 13,2 milioane de lei în acest an.

like facebookO altă firmă nou înfiinţată şi care se situează în topul primelor 10 firme după cifra de afaceri este Suitprod Limited SRL, cu domeniul de activitate în industria textilă. Societatea a realizat, în prima parte a anului, afaceri de 10,1 milioane de lei.

De menţionat că topul curpinde firme mici şi mijlocii. Marii contribuabili, precum Elsaco Electronic, Prodalcolm, Eletroalfa, Victor Construct, Formens, Carreman Romania, Doly Com, Tehnic Asist, Comcereal, sunt administraţi de fiscul bucureştean printr-o direcţie specială.

 

One thought on “Afaceri reinventate de patroni. Vezi topul firmelor care au cele mai mari afaceri în prima jumătate a anului!

  1. Cea mai mare magarie ca fiscul din Bucuresti sa administreze bani din botosani,aici se fac,aici sa ramana,le dam lor la Buc sa le facem lor p.. mare si noi sa murim de foame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *