Fiica subprefectului, prădată în Centrul Vechi. Poliţia a deschis o anchetă

mascat-centrul-vechi5Fiica subreprefectului Daniela Beclea a fost prădată, joi după amiază, în zona Centrului Vechi. Adolescenta a fost deposedată de telefonul mobil alertând ulterior poliţia.

like facebookOamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt şi au un cerc de suspecţi. Infracţiunile din Centrul Vechi au fost puse de multe ori pe masa autorităţilor fiind înfiinţat şi un punct de lucru al Poliţiei Locale, iar prefectul, Dan Nechifor, a sugerat chiar spijinul grupării mobile de jandarmi de la Bacău.

 

4 thoughts on “Fiica subprefectului, prădată în Centrul Vechi. Poliţia a deschis o anchetă

  1. lasa ca mai trebuie pradati si copiioamenilor mari in functii,ca poate asa vor deschide si ei ochii la ce se intampla in centru vechi si la ghetouri. bravo pentru pradatori. pe grigoras,pe flutur,si pe altii mai mari ,cand ii pradati de telefoane?

  2. Pai ce sprijin de la jandarmii din Bacau? Diamna subprefect nu are incredere in colegii sotului? Eu as spune sa vina cei de la minister sa vada cum autoritatile locale nu sunt in stare sa identifice o rezolvare a unei probleme minore. Daca aveam un clan de interlopi in oras, cred ca ati fi murit incet…

  3. Mai „Bau” (sau Bau-Bau)…ai facut vreodata o cercetare la fata locului?! Ai fost in teren sa vezi cum se lucreaza? Ai citit legile acestei tari? Tu ai impresia ca luam bata si ne dam pur si simplu in cap… Deci nu manca rahat si stai cuminte in banca ta! E plina lumea de frustrati ca tine!

  4. Mai Adi, ma refeream la autorităţile administraţiei locale care nu sunt în stare să identifice rezolvarea unei probleme a minorităţilor noastre, ale tuturor, nu mă refeream la nici o cercetare la faţa locului, care o face instanţa din câte ştiu…nu ştiu cine e frustratul care s-a gândit la dat cu bâta în cap…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *