Trei botoșăneni reținuți după ce au bătut un sucevean, la un bar

retinutiTrei indivizi din județul Botoșani au fost reținuți de polițiștii suceveni, miercuri, după ce au bătut crunt un tânăr de 27 de ani din orașul Liteni, pe terasa unui bar din centrul satului Roșcani.

Agresiunea s-a petrecut pe 11 septembrie, seara. Tânărul de 27 de ani a declarat că în timp ce se afla pe terasa barului, s-au apropiat de el mai multe persoane şi fără să spună ceva, l-au lovit, după care au plecat.

Întrucât victima a suferit leziuni, a fost solicitat la faţa locului un echipaj al ambulanţei, tânărul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

like-facebookMiercuri, polițiștii au reușit identificarea autorilor faptei ca fiind, un tânăr de 19 ani, unul de 25 de ani și ultimul de 26 de ani, toți din județul Botoșani.

„Cei trei agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava urmând ca, la 27.10.2016, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de măsuri legale”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com