Întâlnire între reprezentanții Comisiei rutiere și instructorii auto. Ce s-a stabilit cu privire la circulația mașinilor ”Școala”

masina scoalaReprezentanții Comisiei de sistematizare rutieră au discutat cu instructorii auto asupra propunerii privind restricționarea circulației mașinilor ”Școala” pe arterele circulate din municipiul Botoșani. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, în cadrul discuțiilor cu reprezentanții instructorilor auto, s-a decis să nu mai fie montate indicatoare cu privire la circulația mașinilor școală, întrucât, susține viceprimarul, există deja o serie de restricții stabilite într-o comisie județeană de sistematizare rutieră.

like facebookA fost o înțelegere verbală în cadrul ședinței, dar la nivel județean există o reglementare agreată de o comisie județeană și reprezentanții școlilor de șoferi, prin care s-a limitat accesul pe unele tronsoane, pe strada Marchian, de la Calea Națională la Cuza Vodă, Bulevardul Mihai Eminescu, acolo unde instructorii auto au obligativitatea de a nu pătrunde pe aceste artere, atât pentru instructajul elevilor, cât și pentru examene. Cei de la ședință ne-au dat asigurări că vor încerca pe cât posibil să nu aglomereze traficul în imediata vecinătate a școlilor atunci când părinții își iau copii de la școală”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *