Sancțiuni după frigul de pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean

corneliu-mihai-stefan-berceaTrei angajați ai Spitalului Județean au sancționați, după frigul de pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean. Pentru că nu s-au luat măsurile necesare în vederea asigurării temperaturii optime în saloane, conducerea spitalului a dat trei avertismente personalului responsabil cu încălzirea. De asemenea, cei trei angajați au fost trimiși în Comisia de Disciplină.

like facebookEste vorba de fochiști și responsabilul cu siguranța exploatării centralei termice, care îi coordonează pe fochiști. Există o procedură prin care personalul trebuia să monitorizeze permanent temperatura din saloane și în funcție de temperatura din saloane trebuia să furnizeze căldură”, a spus Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean.

El spune că temperatura din saloane nu va fi mai mică de 20 grade.

Am responsabilizat, pe lângă personalul tehnic, și medicii șefi de secții, dar și medicii specialiști. Obligația principală este și a medicilor, să asigure condiții corespunzătoare pacienților”, a menționat Mihai.

Reprezentanții Spitalului Județean au demarat o anchetă internă, după ce o mămică a postat pe o rețea de socializare o poză care arăta că micuții sunt nevoiți să stea în frig în saloane.

 

2 thoughts on “Sancțiuni după frigul de pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean

  1. Rusine. Si la „Tigareta” a fost gasit vinovat cel care a dirijat la sol decolarea. Ati mentionat ca responsabilitatea principala e a medicilor. Fochistul are grija de bolnavi? El sta în salon? Rusine managerului!

  2. Au fost date doar avertismente pentru a nu fi contestate. Vinovații sunt altii. Cate solicitari/ dispoziții au fost transmise fochistilor? Fochistii au voie sa se deplaseze prin saloane pt. a vetifica temperatura? Asa a dispus managerul? Jenant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *