Femeie bătută în Piața centrală. Au intervenit polițiștii locali

Politia Locala BotosaniUn conflict izbucnit în Piața centrală între un bărbat și o femeie a fost aplanat de polițiștii locali. În urma unor discuții contradictorii, bărbatul a început să o lovească pe femeie.

like facebookLa fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Locale, pentru a dezamorsa conflictul. Întrucât bărbatul era recalcitrant, acesta a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Locale. El a fost amendat cu 100 lei.

 

4 thoughts on “Femeie bătută în Piața centrală. Au intervenit polițiștii locali

  1. Ma dar de cand au devenit localii astia asa de rai?! Sa va spun tot eu… de cand ii blameaza lumea, presa a primit dispozitie sa le ridice un pic imaginea in ochii cetatenilor, ca strica si imaginea lu’ domn primar, iar presa… ia ghiciti?! Aha, exact… s-a conformat! Dispareti ma si nu mai dezinformati populatia! Deci ia mai verificati din nou informatia si vedeti cine a aplanat conflictul si mai vorbim apoi!
    PS: sunt curios daca apare postarea mea!

  2. O piata in care s-au adunat o multime de samsari, golani si analfabeti care nu au muncit niciodata pamantul, dar care stabilesc pretul produselor in piata, fara a avea posibilitatea de a alege ce produs doresti dpdv calitativ, asa cum se intampla in alte orase. Nu stiu de ce se mai cheama „piata”. Acesti neispraviti de comercianti sunt in stare sa-ti dea in cap daca indraznesti sa te tocmesti la pret sau calitate…Mai bine ar inchide piata ca si asa putini dintre ei pot face cu adevarat dovada ca sunt agricultori .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *