Extrădat în Germania după un furt. A fost prins în timp ce solicita cazierul judiciar

talhar in catuse arestat bogdan george iacob (1)Un bărbat din Botoșani urmează a fi extrădat în Germania, după ce a fost dat în urmărire internațională pentru un furt. Constanti Iacobuță este acuzat de săvârșirea unui furt dintr-o spălătorie, iar în vara acestui an a fost prins chiar în sediul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, unde venise să solicite eliberarea unui cazier judiciar.
Botoșăneanul se afla în baza de date Sirene și a fost ridicat chiar de la ghișeu.
După ce pe 11 iunie Curtea de Apel a dispus arestarea preventivă a acestuia, magistrații suceveni au dispus, luni, predarea acestuia către autoritățile din Germania.
like facebookDispune predarea persoanei solicitate Iacobuță Constantin, autorităţii judiciare emitente, pe baza consimţământului acestuia, consemnat în proces-verbal încheiat la data de 24.10.2016, potrivit art. 103 al. 5 din Legea 302/2004. În temeiul art. 97 al. 2 din aceeaşi lege, dispune ca, în cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate, persoana predată să fie transferată în România, pentru executarea pedepsei”, se arată în decizia de luni a instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *