Război în familie! O mamă vitregă şi-a hărţuit, ani întregi, fiica. Află finalul poveștii!

femeie-hartuitaUn război în familie a ajuns pe masa judecătorilor, după ce o femeie şi-a dat în judecată tatăl şi mama vitregă după ce a fost hărţuită cu insulte, reclamaţii la poliţie şi la serviciu. Femeia a solicitat obligarea părinţilor la plata unor daune de 120.000 de lei pentru calvarul prin care a trecut, însă judecătorii au admis doar o parte din pretenţiile solicitate de la mama vitregă.

Tot coşmarul a început pentru Mihaela C. după ce mama sa naturală a vândut un apartament şi i-a dat şi ei o sumă de bani. Aflând de tranzacţie, a doua soţie a tatălui său, Doiniţa C., a deschis un proces prin care îi solicita 2000 de euro, bani pe care i-ar fi împrumutat fiicei sale adoptive.

A pierdut acţiunea, însă a formulat plângere penală împotriva primei soţii şi a fiicei. În decursul anchetei, mama vitregă a condiţionat retragerea plângerii cu primirea unei sume de bani şi ulterior s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei pentru denunţ calomnios.

Apoilike facebook mama vitregă a formulat o nouă plângere pentru ameninţare, lucru ce nu s-a dovedit în urma anchetei. Nu i-a ajuns atât şi a început să facă petiţii la locul de muncă al fiicei sale, iar culmea tatăl natural al femeii o sprijinea pe actuala soţie.

În cadrul procesului pentru hărţuirile aduse, mama vitregă şi tatăl natural, au spus că de fapt ei sunt cei îndreptăţiţi să ceară daune morale pentru insulte şi calomnii aduse de fiică. Doiniţa C. a spus că fiica îi cerea bani cu împrumut şi a făcut chiar şi un CAR pentru ea, însă nu şi-a mai plătit ratele. Femeia a mai spus că fiica sa ajunsese să facă petiţii la locul de muncă prin care solicita demiterea ei pentru că nu ar fi în deplinătatea facultăţilor mintale.

Judecătorii i-au admis acţiunea fiicei şi au dispus obligarea mamei vitrege la plata unor daune morale de 20.000 de lei, însă le-a respins pe cele formulate împotriva tatălui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *