Vezi lista cu rezultatele la examinarea psihologică a candidaților la concursul pentru agent de poliție!

uniforma politist si masina politieUn număr de 44 de candidați s-au înscris pe cele nouă posturi vacante de agenţi de poliţie specialitatea ordine publică – urban, prin încadrare directă din sursă externă. La evaluarea psihologică, au fost mai mulți absenți, dar și respinși.

like facebookEventualele contestaţii cu privire la avizul psihologic de inaptitudine vor fi primite la Inspectoratul de Poliție Județean Botoşani, până pe data de 21 octombrie.

Vezi aici rezultatele la proba psihologică-agenți de poliție urban!

Și pentru cele trei posturi de agent poliție rutieră a fost concurență. În concurs au intrat în concurs 23 de candidați, iar șase fie au fost inapți, fie absenți.

Vezi aici rezultatele probă psihologică-agenți rutieră!

Au mai fost scoase la concurs 17 posturi vacante de agenţi de poliţie specialitatea ordine publică – rural, prin încadrare directă din sursă externă. S-au înscris 86 de candidați, fiind, de asemenea, respinși și absenși,

Vezi aici rezultatele agenţi de poliţie specialitatea ordine publică – rural!

Pentru cele  2 posturi vacante de agenţi de poliţie specialitatea ordine publică – conductori câini au fost 13 candidați, iar patru au ieșit din concurs.

Vezi aici rezultatele!

 

One thought on “Vezi lista cu rezultatele la examinarea psihologică a candidaților la concursul pentru agent de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *