Municipalitatea vrea fonduri europene pentru reabilitarea Bisericii ”Sf Gheorghe” din Botoșani

biserica sf gheorgheReprezentanții Primăriei Botoșani vor să acceseze un proiect cu fonduri europene pentru reabilitarea Bisericii ”Sf.Gheorghe”. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că în ședința de Consiliu Local din luna octombrie va fi un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea și dezvoltarea turistică a monumentului istoric ansamblul Bisericii Sf. Gheorghe.

like facebookAșteptăm de foarte mult timp lucrul acesta și îmi pare rău că această parte de documentație s-a făcut atât de greu, dar ne vom strădui ca reabilitarea bisericii să o facem prin fonduri europene. Sperăm să fim cât se poate de convingători în a impune acest proiect. Partea noastră, a municipalității, este de 2%, undeva la peste 100.000 lei”, a menționat Flutur.

Proiectul va viza refacerea în totalitate a bisericii.

 

One thought on “Municipalitatea vrea fonduri europene pentru reabilitarea Bisericii ”Sf Gheorghe” din Botoșani

  1. Neaparat trebuie bagate toate fondurile in biserici… lasa-le draq de drumuri … ce conteaza ca la Botosani se ajunge cu tabul. important e sa te rogi (biserici) si sa te relaxezi (Cornisa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *