FOTO Botoșănean prins la graniță cu un moped declarat furat din Franţa

politist frontiera moped furatPoliţiştii de frontieră vasluieni au depistat la controlul de frontieră un moped declarat furat din Franţa în urmă cu doar zece zile.

Pe 18 octombrie, in Punctul de Trecere a Frontierei  Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Radu P., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, care transporta cu ajutorul unei remorci un moped marca JIAJUE, înmatriculat în Franţa.

like facebookExistând suspiciuni cu privire la provenienţa mopedului transportat, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că acesta figurează în bazele ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Franţa la data de 8 octombrie 2016.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că el doar transporta mopedul pentru un cetăţean din R. Moldova şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar mopedul, în valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *