Flutur ia în calcul demisia de la șefia PNL Botoșani. Vezi în ce condiții!

catalin flutur la pnl botosaniCătălin Flutur a declarat, miercuri, că nu va accepta sub nicio formă ca listele PNL Botoșani la alegerile parlamentare să fie modificate, iar pe locurile eligibile să apară numele unor colegi din țară. El a spus că dacă se va întâmpla acest lucru, va demisiona de la șefia PNL.

like facebookTrebuie să fim solidari cu colegii mei care muncesc în teritoriu și care au votat o listă. Deocamdată nu știu să fi apărut modificări la aceasta. Așteptăm decizia Biroului Politic Național. Este o chestie de principiu. Dacă apare o modificare a listei la nivel de Birou Politic Național fără un motiv cât se poate de bine argumentat, de exemplu să apară un coleg de la Caraș Severin pe loc eligibil pe listele noastre, normal că nu poți să nu iei atitudine. Dacă apare un coleg de pe lista de supleanți, înseamnă că este o decizie a BPN, dar va trebui să aibă o motivație”, a menționat Flutur, care a adăugat că persoanele aflate pe listele PNL la parlamentare au fost alese în mod transparent.

Liderul PNL Botoșani a precizat, de asemenea, că o eventuală demisie a sa de la șefia PNL nu are nicio treabă cu ancheta DNA care îl vizează.

Este pur o coincidență. Eu vorbesc de principii”, a mai spus Flutur. Listele finale la PNL vor fi cunoscute pe 24 octombrie.

 

2 thoughts on “Flutur ia în calcul demisia de la șefia PNL Botoșani. Vezi în ce condiții!

  1. Da, esti destul de istet, mai Fluturas! Sigur ca ai prins momentul, insa faptul ca esti anchetat atirna mai greu in balanta decit schimbarea ordinii candidatilor pe o lista oarecare. Si asa PDL-istii au ocupat primele locuri in defavoarea adevaratiloor liberali, asa ca n-ar fi bai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *