Ion Sapdaru: Luaţi măsuri cu teatrul vostru că altfel vă degradaţi!

teatrul mihai eminescu conferinta Traian Apetrei, Ion Sapdaru
regizorul Ion Sapdaru

Actorul Ion Sapdaru a facut, marti, la premiera filmului „AfacereaEST” un nou apel catre botosaneni sa nu se opreasca din tinta lor de a-si vedea teatrul cat mai repede redeschis. El i-a rugat pe botosaneni sa continue sa ceara autoritatilor refacerea cladirii care zace acum in santier, in mijlocul orasului, deoarece, in caz contrar, nu vor mai avea unde sa-si duca proprii copii. El a facut chiar si o aluzie la scandalul care se intampla actualmente la Teatrul Vasilache.

like facebook„Mi s-a rupt inima astazi vazand molozul asta din centru, stiind ca asta este parte din existenta voastra de oameni culti, oameni inteligenti, de copiii vostri. Unde o sa va duceti copiii?  La un teatru, unde face unul tot ce-i trece prin cap sau la un teatru unde acum se plimba cainii vagabonzi? Trebuie sa luati masuri ca altfel va degradati”, a spus Ion Sapdaru care timp de 17 ani a fost angajatul teatrului botosanean.

Ion Sapdaru este unui dintre actorii din afara judetului care a sustinut protestul actorilor desfasurat in urma cu cateva luni privind refacarea cat mai rapida a cladirii teatrului. El chiar a luat si pozitie pe Facebook de cateva ori cu privire la situatia in care se afla teatrul botosanean sustinand necesitatea urgentarii lucrarilor de restaurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *