Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2016

bursa locurilor de munca pentru absolventi 2013 treiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani va organiza joi, 20 octombrie “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2016”. 

Absolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit înca un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi, ce va avea loc în data de 20 octombrie 2016 cu incepere de la orele 9.00 la Uvertura mall (etaj 4).

like facebookAgenţii economici care vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Până la această dată cea mai bogată ofertă cu locuri de muncă este în domeniul construcțiilor urmată de cel al confecțiilor, tâmplărie și prestări servicii .

Având în vedere faptul că absolvenții promoției 2016 înscriși în evidențele AJOFM Botoșani au fost  incluși în programe de formare profesională pentru ocupații solicitate pe piața forței de muncă, agenții economici vor avea posibilitatea să recruteze forță de muncă calificată cu finanțarea locului de muncă din bugetul asigurărilor pentru șomaj.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *