Autoturism de lux furat din România, descoperit într-o parcare din Botoşani

mazda-infiniti-la-botosaniPoliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în cooperare cu poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, au depistat, vineri, într-o parcare de pe raza municipiului Botoşani, un autoturism de lux furat din România.

Este vorba de o maşină marca Infiniti, an fabricaţie 2004, înmatriculat în România, despre care erau suspiciuni că este furat şi care se afla în posesia cetăţeanului român Alin M., de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

like facebookÎn urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul Infiniti figura ca fiind furat din România din data de 18 august 2016.

mazda-infinitiCu privire la cele constatate, tânărul a declarat că autoturismul a fost achiziţionat de pe raza judeţului Galaţi, de la un cetăţean căruia i-a dat la schimb un alt autoturism şi suma de 900 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că ar fi declarat furat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Autoturismul Infiniti, în valoare de 66.600 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com