Conducere nouă la ALDE Botoșani. Liliana Mincă: Fostul co-președinte a fugit cu chitanțierele și banii din cotizații

liliana-minca-aldeFoștii lideri ai ALDE Botoșani au fost excluși din partid, a anunțat, luni, noul președinte al partidului, Liliana Mincă. Aceasta a prezentat într-o conferință de presă o parte din membrii noului Birou Executiv Județean și al Biroului Politic ALDE, respectiv pe Georgeta Vătui-vicepreședinte, Maria Plămadă-vicepreședinte și președintele organizației de femei, Radu Sorin Alexandrescu-vicepreședinte, Mihai Pavel-vicepreședinte. Mai mult, liderul ALDE Botoșani a spus că a schimbat şi conturile la bancă, specimenul de semnătură şi că îl va scoate din sediul ALDE pe fostul co-președinte Gheorghe Iacob cu executorul judecătoresc și poliția.

like facebookFostul co-președinte a fugit cu chitanțierele și banii din cotizații.  El a fost invitat pe 14 octombrie să predea toată baza de date, chitanțierele, contabilitatea, pentru că nu a raportat nimic la București din campania electorală de la locale, conform procedurilor legale. E adevărat că dânsul nu e economist, nu a terminat o școală superioară, motiv pentru care nu știe. Domnul este șofer și este mai mult în curse. Ține chitanțierele după el”, a spus Mincă.

 

Ea a precizat că a venit la ALDE întrucât partidele în care a activat nu mai există și că va face o surpriză la alegerile parlamentare, respectiv va duce în Parlamente un deputat și un senator.

 

3 thoughts on “Conducere nouă la ALDE Botoșani. Liliana Mincă: Fostul co-președinte a fugit cu chitanțierele și banii din cotizații

  1. Domnul Iacob nu e sofer ,el este tractorist si are un mod de gandire si comportament ca al tau Minca,ingust ,scandalagiu si dornic de parvenire ca si tine,numai ca amandoi o sa primiti factura de la votanti.Lumea s-a saturat de lepadaturi ca voi si nu o sa mai puna botul la trompete ca tine care trompetezi ca ai venit sa salvezi Botosani si vii cu voturi.De unde aduci votui nenorocito,de la mata de la Zahoreni din poiata/?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *