FOTO Trei botoşăneni au ajuns la spital după un grav accident petrecut în Iaşi

accident-audi-iasiTrei tineri au ajuns, duminică seară la spital după un accident grav care a avut la limita dintre judeţele Iaşi şi Vaslui.

Victimele se aflau într-un autoturism Audi înmatriculat în judeţul Botoşani, iar în celălalt autoturism, o Skoda cu numere de Vaslui, se aflau tot trei tineri, care au scăpat teferi.
Tinerii cu Skoda se îndreptau către Vaslui, iar ceilalţi, din sens opus, spre Iaşi. La un moment dat, una dintre maşini a intrat pe contrasens şi s-au ciocnit. Autoturismul Audi a fost avariat pe partea şoferului, în lateral, iar celălalt frontal.

accident-audi-iasi1Ti­nerii din Skoda au aruncat vina în totalitate asupra şoferului din Audi. În această maşină se mai aflau încă două fete care au fost rănite la cap şi picioare.
„Noi mergeam regulamentar şi am văzut maşina că circula cu viteză. Noroc că ne-am ferit că altfel ne ciocneam frontal cu ei. Ne-am speriat mai tare când am „zburat“ în râpa adâncă“, a spus unul dintre tineri.

Aceştia au fost contrazişi de tatăl unei fete transportate la spital, aflată în autoturismul Audi.
accident-audi-iasi2„Ea m-a sunat şi mi-a spus că Skoda mergea cu viteză şi circula cu faza lungă, orbindu-i. Şoferul nu a mai văzut nimic“, a spus bărbatul.

Poliţiştii au testat şoferul Skodei şi nu se afla sub influenţa alcoolului. Pasagerii răniţi au fost transportaţi la Spitalul „Sfân­tul Spiridon“ unde au primit îngrijiri medicale.
În acest caz, poliţiştii de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Sursa ZiaruldeIaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *