Botoșăneancă arestată în Italia. Faptele sale sunt de o cruzime de neimaginat

carabinieriO femeie din județul Botoșani a fost arestată, vineri, de carabinierii italieni după săvârșirea unor fapte de o cruzime greu de imaginat.

Botoșăneanca de 35 de ani a fost încătușată de oamenii legii din Crotona fiind acuzată de tâlhărie în formă agravantă.

Angela Alupoae a fost denunțată joi, de către un bărbat după ce aceasta i-ar fi supus unor chinuri groaznice și i-ar fi jefuit pe părinții acestuia.

Potrivit bărbatului, tânăra s-a oferit să-i îngrijească părinții, doi octogenari cu o sănătate precară, ale căror abilități fizice și motorii erau mult diminuate. Bătrânul care suferea de o afecțiune degenerativă a sistemului articular era complet imobilizat, iar soția lui se afla într-o stare permanentă de inconștiență.

like facebookAngela Alupoae n-a pierdut deloc timpul. A așteptat doar câteva ore pentru a rămâne singură cu bătrânii, după ce copiii celor doi au ieșit din casă. A acționat apoi nestingherită. A pus sedative puternice într-un iaurt pe care l-a oferit insistent bătrânului. Câteva minute mai târziu, pastilele și-au făcut efectul, iar octogenarul era profund sedat. Botoșăneanca a făcut apoi o adevărată razie în casa celor doi cu scopul de a strânge bani, bijuterii, chiar și parfumuri. Nu i-au scăpat nici verighetele pe care bătrânii și le-au făcut la aniversarea a 50 de ani de căsătorie.

Câteva ore mai târziu, când efectul sedativelor a dispărut, bătrânul s-a trezit cu dureri de cap și a descoperit că e plin de sânge, astfel că a fost transportat de către copiii săi la spitalul din Crotona. Medicii au constatat că pe lângă faptul că a fost drogat, octogenarul fusese şi bătut crunt de româncă.

În urma denunțului, carabinierii au constatat că singurul punct de plecare pe care îl au în găsirea femeii era numărul de telefon pe care aceasta l-a dat bătrânilor. Spre surpriza tuturor, carabinierii au constatat că numărul aparținea unui alt vârstnic din Crotona.

Oamenii legii au apelat la o echipă informativă care a analizat o serie de date, astfel că în numai câteva ore femeia a fost identificată. S-a dovedit că la fel acționase și cu bătrânul căruia îi furase telefonul mobil, după ce i-a câștigat încrederea. Mai mult decât atât, acționase similar și în centrele de bătrâni din Mesoraca, San Nicola dell’Alto, dar și în centrul istoric din Crotona unde a reușit să intre în mai multe case sub pretextul că va îngriji bătrânii.

Între timp, plângerile împotriva ei au început să curgă, tot mai mulți oameni dezvăluind faptul că le-au fost furate bijuterii, diferite instrumente, bani, dar și aparatură electrocasnică. Oamenii legii au descoperit o parte din obiectele furate în casa în care locuia românca, informează il Cirotano

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *