O poză postată pe internet a declanșat scandalul în Spitalul de Copii din Botoșani. Câte grade se înregistrează în saloane

salon pediatrie spital copiiO fotografie aparuta pe internet a incins spiritele sambata noapte la Spitalul de Copii din Botosani. Mama unei fetite internata acolo de cateva zile a postat pe o retea de socializare o poza care arata ca micutii si parintii sunt nevoiti sa stea in frig in saloane. In scurt timp, reprezentantii spitalului au reactionat si au spus ca se vor lua masuri, pentru ca astfel de situatii sa nu se repete.

like facebookMama indignata: „Acum ati dat caldura ,ca sa aratati ca ati dat caldura…”

Angajat spital: „Ne cerem scuze, e vina noastra.”

Femeia, mama a unei fetite in varsta de patru ani, este internata inca de luni cu micuta la Spitalul de Copii din Botosani. Ea sustine ca de cand a scazut temeratura afara, la fel s-a intamplat si in saloane. Revoltata, a postat o fotografie pe internet, in care se vede ca inauntru erau doar 15 grade Celsius, iar copila este imbracata foarte gros pentru a face fata frigului patrunzator.

Mama fetitei: „Temperatura a oscilat tot timpul intre 15 si 16 grade. Am fost nevoita sa rog infirmiera sa imi dea doua sticlute cu apa fierbinte, sa pun in paturica fetitei. Medicii stiu ca e frig.”

Managerul spitalului spune insa ca a aflat despre aceasta situatie de pe reteaua de socializare. Asa ca a mers in control si promite ca vinovatii vor raspunde.

Corneliu Mihai, managerul Spitalului Judetean Botosani: „Nu trebuia sa se intample asa ceva. Exista o procedura la nivelul spitalului de furnizare a agentului termic. Nu s-a respectat… Voi lua masuri in termenul cel mai scurt. Cadrele si personalul de la centrala nu au fost prompti.”

Conducerea Spitalului Judetean Botosani sustine ca, pentru a evita astfel de probleme, vor fi efectuate controale periodice.

 

Sursa: Stirile ProTV

One thought on “O poză postată pe internet a declanșat scandalul în Spitalul de Copii din Botoșani. Câte grade se înregistrează în saloane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *