Scandal la teatrul din Botoșani! Actorul Ion Sapdaru e supărat rău pe un angajat al statului: „Il anunț că m-am dus cu poza lui la o țigancă și l-am blestemat rău de tot!”

teatrul mihai eminescu conferinta Traian Apetrei, Ion Sapdaru
regizorul Ion Sapdaru

Actorul și regizorul Ion Sapdaru le tine partea colegilor intr-un conflict legat cu autoritatile locale. Cunoscutul actor Ion Sapdaru („Hartia va fi albastra”, „California Dreamin'”, „S-a furat mireasa”, „A fost sau n-a fost?”) este foc si para pe un angajat al autoritatilor locale din Botosani, care le pune bete in roate actorilor din oras.

like facebook„Acest personaj din Botosani se ia de actorii din Botosani. Dupa ce ca nu mai au saracii teatru, (sper sa se apuce cineva sa-l repare odata si odata), vrea sa le ia niste nenorocite de camere dintr-un hotel de langa piata. Il anunt ca m-am dus cu poza lui la o tiganca si l-am blestemat rau de tot. Daca o sa-l vedeti umbland prin Botosani gol si murdar de rahat de la asta i se trage! Apropo, uratania asta, totalmente nefotogenica, apare si la televizor!”, a scris pe Facebook Sapdaru (55 de ani), ilustrandu-si tirada cu poza angajatului pe care-l critica dur.

Vezi aici cui i-a transmis mesajul!

Sursa: Stirile Kanal D

 

One thought on “Scandal la teatrul din Botoșani! Actorul Ion Sapdaru e supărat rău pe un angajat al statului: „Il anunț că m-am dus cu poza lui la o țigancă și l-am blestemat rău de tot!”

  1. Adica cum ,, sa le ia camerele de la hotel?”. Daca respectivii actori platesc chiria, atunci Sapdaru are dreptate, daca acestia ,,uita in mod intentionat”, desi – slava domnului – acum au salarii mai mari , atunci actorasii cu pricina trebuie sa-si caute alte locuinte. Punct. Sapdarule, fa ordine in alta parte, nu la Botosani. Vezi-ti de treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *