FOTO Isterie în Grand Irish Pub pentru Carla’s Dreams

carla-s-dreams-9Mult asteptatul concert sustinut, la Botosani, de vedeta momentului, Carla’s Dreams, a început sambata noapte, in Grand Irish Pub,  in jurul orei 1.30 si a tinut circa 40 de minute.  Cunoscutul local botosanean s-a dovedit neincapator pentru sutele de botosaneni care au dorit sa-l vada pe artistul din Republica Moldova, in prezent, cu cele mai multe hituri difuzate pe radio.

La Botosani artistul a cantat circa 40 de mintue iar piesele celebre Acele, Sub pielea mea sau Imperfect au fost cantate odata cu publicul botosanean care a urmarit concertul in picioare dansand si bucurandu-se de prezenta celor mai in voga artisti la ora actuala. Unii, mai indrazneti, chiar au adoptat moda cantaretului si si-au vopsit chipurile, asa cum procedeaza si vedeta de peste Prut. Artistul i-a remarcat in public si le-a multumit pentru gest spunandu-le ca ii asteapta dupa spectacol pentru fotografii.

like facebookÎntre piese, solistul a comunicat cu publicul, in dulcele lui grai moldovenesc, si a atins chiar si subiectul unirii Basarabiei cu Romania, asta dupa ce cineva din public i-a strigat: „Basarabia e Romania!”.  Vedeta a spus atat: „Basarabia e Romania…? Credem in democratie, dar ea e cea mai frumoasa curva de pe strada”.

carla-s-dreams-1Limbajul usor vulgar nu a lipsit in comunicarea artistului cu public, nu pentru a jigni, insa, ci pur si simplu ca mod de exprimare. Ba chiar, povestind cum a aleragat cu masina, cu 70 km la ora intre localitati, de la Iasi, unde a avut un alt concert, artistul mascat a tinut sa le multumeasca politistilor si nu politailor si cand a spus „politai” a aratat ce inseamna cuvantul scotand in fata publicului degetul mijlociu.

Carla’s Dreams si-a alocat la Botosani, dupa concert, circa 20 de minute pentru o sedinta foto cu fanii, spre deosebire de Iasi unde nu a mai avut timp pentru asta.

Unii dintre tinerii care au parasit localul imediat ce concertul s-a terminat s-au aratat bucurosi de evolutia artistului, mai putin, insa, de sonorizarea care a cam lasat de dorit, dupa cum au dat de inteles acestia.

Intrarea la concertul Carla’s Dreams a fost 75 lei iar biletele au fost date in totalitate.

carla-s-dreams-1 carla-s-dreams-2 carla-s-dreams-3 carla-s-dreams-4 carla-s-dreams-5 carla-s-dreams-6 carla-s-dreams-7 carla-s-dreams-8 carla-s-dreams-9 carla-s-dreams-10 carla-s-dreams-11 carla-s-dreams-12 carla-s-dreams-fan

2 thoughts on “FOTO Isterie în Grand Irish Pub pentru Carla’s Dreams

  1. dragi gazetari, cum se face ca, spectacolul exceptional oferit de Tudor Gheorghe alaturi de minunatii nostri instrumentisti ai Filarmonicii si talentatii elevi ai Liceului de Arta, nu a meritat nici un rand in spatiul public?! …lipsa „isteriei” sa fie de vina?!

  2. Dacă, concertul a ținut „aproximativ” 40 de min, asta înseamnă ca nu a cântat nici jumătate de ora. Dacă a mai si vorbit printre melodii …,, 75 de lei sa vezi pe cineva cântând MAX jum de ora …. cam mult zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *