Procurorii DNA au descins la casa primarului Cătălin Flutur şi la biroul din Primărie

catalin-fluturProcurorii DNA au efectuat, vineri, două percheziţii ce l-au vizat pe primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur. Anchetatorii au descins la locuinţa acestuia din cartierul Alfa Land, dar şi la biroul din Primărie.

De asemenea, și societatea care administrează hotelul Rapsodia, condusă de soţia primarului Cătălin Flutur, a fost ținta procurorilor.

Ancheta ar viza fapte din perioada 2006-2012, când, în calitate de primar, acesta a semnat documente pentru concesionarea unui teren de 4.668 mp omului de afaceri Dănuţ Prisecariu pentru construcţia Mall-ului. Procurorii suspectează încălcarea unor atribuţii de serviciu ale primarului şi ale mai multor funcţionari din primărie. Prejudiciul se ridică la 2 milioane de lei.

Edilul mai are două dosare la DNA privind un conflict de interese, din mandatul precedent al său, când Primăria a încheiat contracte de 8 milioane de lei cu firma Avensa Consulting Iaşi, firmă la care era angajat un fiul de-al său.

like facebookAl doilea dosar priveşte un eventual abuz în serviciu prin concesionarea unei suprafeţe de teren de 130 de mp ce reprezenta o alee pietonală firmei Belvedere SRL pentru construcţia unui hotel.

2 thoughts on “Procurorii DNA au descins la casa primarului Cătălin Flutur şi la biroul din Primărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *