Unul dintre cei mai longevivi directori din învățământul botoșănean, picat la concurs. Cine a obținut cel mai mare punctaj!

directori scoliUnul dintre cei mai longevivi directori din învățământul botoșănean nu a reușit să promoveze proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de director. Este vorba de actualul director al Școlii 12 Botoșani, Maria Bodaș, care a fost respinsă cu 33,75 puncte, punctajul minim de promovare fiind de 35 de puncte, iar maxim 50.

like facebookCel mai mic punctaj obținut la concursul pentru directori a fost 23.125 și aparține lui Emilian Pochișcan, director la Liceul ”Regina Maria” din Dorohoi.

Cel mai mare punctaj a fost obținut de directorul adjunct al Colegiului Național ”A.T.Laurian”, Ioan Onofrei, 50 puncte, dar și de Bogdan Tănasă, director la Școala Orășeni Deal-50 puncte.

Candidații admiși urmează să susțină interviul.

 

One thought on “Unul dintre cei mai longevivi directori din învățământul botoșănean, picat la concurs. Cine a obținut cel mai mare punctaj!

  1. Atata timp cat a ramas in functie pe criterii politice, nu e de mirare ca atunci cand s-a dat examen pe bune s-a vazut adevarata pregatire a doamnei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *