Cursuri publice de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă

pompieri smurd prefectCaravana “Fii pregătit!”  de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă va ajunge la Botoşani în zilele de 15 şi 16 octombrie şi va fi amplasată în Piaţa Revoluţiei din oraş, în faţa Palatului Administrativ, între orele 9.00 – 18.00.

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

like facebookCentrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.
După popasul de la Botoşani, Caravana va ajunge la Buzău în perioada 22-23 octombrie.

Botoşănenii care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana“Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundaţiei pentru SMURD –http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil- de-instruire- smurd/.
Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Fundaţiei pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanţat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *