FOTO Sediul Poliției Rutiere, adăpost al mizeriei. În clădire plouă, iar pereții sunt plini de mucegai

sediul-politiei-rutiere-botosaniPolițiștii de circulație de la Serviciul Poliției Rutiere din Botoșani lucrează în condiții greu de imaginat. Sediul în care își desfășoară activitatea este un spațiu al insalubrității.

Imobilul de pe strada Cornișa 10, în care mai funcționează și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Pirotehnice, dar și o parte din Evidența Populației, este degradat. Prin acoperiș plouă puternic, iar apa ajunge nu doar în birourile de la etajul I, ci și la parter.

În plus, pereții sunt plini de igrasie, iar mirosul de mucegai îi doboară nu doar pe cei 50 de polițiști care lucrează acolo, ci și pe cetățenii care ajung zilnic fie la Poliția Rutieră, fie la Serviciul Arme.

Sub protecția anonimatului, toți cei care lucrează aici recunosc că această clădire este improprie pentru o instituție publică și, cu atât mai mult, pentru o unitate de poliție.

like facebookAici vara te topesti de caldura si iarna ingheti de frig, subsolul in care este arhiva este inundat, iar in garajul in care sunt parcate masinile de politie ploua ca afara si este intuneric mereu. Intreaga imagine este dezolanta si lasa impresia unei vechi sectii de militie”, a spus, sub protecția anonimatului, unul dintre lucrători.

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție cunoaște situația, însă nu a luat nicio măsură până acum. Și asta în condițiile în care riscul de degradare este continuu, la el ca și riscul unor îmbolnăviri profesionale la care sunt supuși polițiștii care lucrează în acest spațiu.

4 thoughts on “FOTO Sediul Poliției Rutiere, adăpost al mizeriei. În clădire plouă, iar pereții sunt plini de mucegai

  1. Acolo era candva un om gospodar care se mai ingrijea de acea cladire,acum nu mai face nimeni nimic.Nea Miluca ,nu pui mana pe maturoi sa faci curatenie?Si la propriu si la figurat

  2. Dar de vechiul sediul al pașapoartelor din bulevard unde-și are sediul Evidenta populației, veterani de război, domeniile statului si biroul pentru Imigrari dece nu Spune-ți nimic? Acolo lucrătorii stau cu găleți in jurul lor in birouri si in miros de mucegai.

  3. Cred ca ar trebui un control de la DSP sa se vadă condițiile in care se muncește in aceste locuri, e ca in ghetouri si pe deasupra se mai lucrează si cu cetățeni străini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *