Un bărbat a sărit cu furca la poliţişti, după ce era suspect de furtul unui telefon

crima- masina de politieUn bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru furt şi ultraj după ce a sustras un telefon mobil, apoi i-a ameninţat cu o furcă pe poliţiştii care au venit să instrumenteze cazul. Ionuţ Enache, din satul Vlădeni, comuna Frumuşica, s-a dus, la începutul lunii septembrie la un bar din sat. La plecare i-a furat telefonul gestionarei şi a plecat acasă.

Femeia şi-a sunat soţul, iar acesta s-a dus la Enache acasă să îi ceară telefonul. Bîrbatul nu a recunoscut că l-a furat, însă când a fost pus să scoată tot ce are din buzunare, a scos husa telefonului. Cum a tot negat furtul, soţul păgubitului a chemat poliţia. Un agent a sosit la faţa locului, însă bărbatul a început să devină reclacitrant luând o furcă şi ameninţând poliţistul.

like facebookOmul legii a folosit sprayul lacrimogen din dotare, însă agresorul nu s-a calmat. A chemat întâriri, iar împreună cu şeful de post din comună a reuşit să îl imobilizeze. Ionuţ Enache a ajuns să fie judecat pentru furt calificat şi ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *