Panică într-un bloc din oraşul Darabani. Opt persoane evacuate, dintre care un copil de patru luni

pompier in fata blocului incendiuPanică într-un bloc din oraşul Darabani miercuri dimineaţă, după ce într-un apartament, situat la parter, s-a produs un incendiu generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină puţin după ora 09.00. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii voluntari, cât şi pompierii militari, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Primii care au ajuns la locul intervenţiei au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani.

like facebookLa sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră, existând pericolul de extindere a flăcărilor la bunurile din celelalte camere, precum şi la apartamentele învecinate. Un fum înecăcios era atât pe casa scării, cât şi în locuinţe, la nivelul tuturor etajelor.

Concomitent cu acţiunea de stingere, s-a intervenit pentru evacuarea a opt persoane dintre care un copil de patru luni, care locuiau în bloc. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor  s-a intervenit mai bine de o oră.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *