Încă trei comune din județ au solicitat stare de alertă din cauza secetei. Vezi care!

floarea-soarelui-afectata-de-seceta-botosaniStarea de alertă din cauza secetei a fost instituită în 35 de unități administrativ-teritoriale din județul Botoșani, iar la începutul acestei săptămâni alte trei primării au solicitat acest lucru. Este vorba de comunele Hudești, Mileanca și Suharău. Astfel, numărul unităților administrativ-teritoriale cu stare de alertă ajunge la 38.

like facebookStarea de alertă s-a mai instituit pentru o perioadă de 30 de zile în: orașul Flămânzi, cu satele Chițoveni și Prisăcani, orașul Darabani și comunele: Adășeni, Avrămeni, Bălușeni, Blândești, Cândești, Cristinești, Concești, Coțușca, Dângeni, Dimăcheni, Drăgușeni, George Enescu, Gorbănești, Lozna, Havârna, Hănești. Hilișeu-Horia, Ibănești, Manoleasa, Mihăileni, Mihălășeni, Mitoc, Nicșeni, Păltiniș, Rădăuți-Prut, Stăuceni, Șendriceni, Știubieni, Tudora, Văculești, Viișoara, Vlădeni și Vlăsinești.

Sperăm ca ploile să fie însemnate cantitativ ca să nu mai prelungim această stare de alertă”, a spus prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *