Patru candidați la funcția de director de școli, scoși din concurs. Vezi motivul!

inspectoratul scolar- scandal scoala 13 Botosani 001Inspectoratul Școlar  Județean a luat toate măsurile pentru desfășurarea concursului de ocupare a funcțiilor declarate vacante pentru directorii de școli. Centrul de desfășurare a probei scrise pentru concurs este Colegiul național ”A.T.Laurian”, proba scrisă urmând să înceapă miercuri, la ora 10.00.

like facebookPână în prezent sunt formate toate comisiile de concurs. Desemnarea reprezentanților autorităților locale nu intră în responsabilitatea Inspectoratului Școlar. Comisia de concurs poate avea în componență doar reprezentanți ai primarului, doar reprezentanți ai consiliului local sau un reprezentant al primarului și unul al consiliului local”, a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ.

Candidații vor afla rezultatele pe loc, având în vedere că testul este grilă. Potrivit IȘJ, pentru concurs au fost 180 de cereri de înscriere, din care 19 cereri pentru două sau mai multe unități de învățământ. Au fost validate, după aprobarea Ministerului Educației, 176 de dosare, patru dintre candidați nefiind validați din cauza dosarelor incomplete.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *