Poliţist de frontieră împuşcat de un coleg de serviciu

politist-de-frontieraUn poliţist de frontieră a fost împuşcat accidental luni dimineaţă în gamba stângă, în timp ce se afla în misiune. Proiectilul care l-a lovit în apropierea genunchiului a plecat din arma unui coleg de serviciu din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani .

Poliţistul a primit imediat primul ajutor chiar de la colegul de serviciu după care a fost preluat şi transportat la Spitalul municipal Dorohoi. „Starea pacientului este stabilă. Glonţul a intrat prin partea din spate a genunchiului şi a ieşit prin faţă.  Au fost afectate doar o parte din ţesuturile moi. Plaga împuşcată nu i-a pus pacientului viaţa în pericol”, a declarat dr. Valerian Andrieş, medicul care a preluat cazul la Secţia de Chirurgie a spitalului dorohoian.

Potrivit declaraţiilor arma care s-a descărcat accidental, s-a armat fără ca posesorul acesteia să-şi de-a seama şi la o mişcare bruscă s-a descărcat în piciorul colegului. Cei doi s-au speriat de sunetul împuşcăturii, şi-au dat seama că una din armele pe care le purtau s-a descărcat şi au decis împreună că caute tubul pentru a justifica superiorilor incidentul. În momentul când au început căutările poliţistul împuşcat şi-a dat seama că a fost lovit de proiectil întrucât a simţit dureri şi a observat sângerări la nivelul membrului inferior.

„Cazul a intrat în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani iar conducerea ITPF Iaşi a dispus o anchetă internă care să clarifice circumstanţele în care a avut loc incidentul. Măsurile care se impun vor fi dispuse la finalul verificărilor”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani. Poliţistul împuşcat a rămas internat la Spitalul Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

One thought on “Poliţist de frontieră împuşcat de un coleg de serviciu

  1. Asta spuneti lui mutu cum sa se armeze accidental, au angajat numai prosti fara armata , care cred ca pistolul e cu apa si se joaca cu el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *