Liliana Mincă, primită cu scandal în ALDE Botoșani. Organizația nu o acceptă ca lider

liliana MincaLiderii ALDE Botoșani nu vor să o recunoscă drept preşedinte pe Liliana Mincă, impusă în acestă funcţie de la centru. La ultima şedinţă au acuzat-o că este traseistă politic şi i-au cerut să părăsească sediul.

like-facebookDacă vroiaţi să faceţi obţineaţi d-vostră mai mult, doamnă. De ce nu v-a spus ca să veniţi la PDL, de ce nu v-a spus ca să veniţi la PSD?! Pentru că sunt alţii mai buni ca dumneavoastră”, strigă unul dintre liderii ALDE Botoșani.

Șefii organizației județene au ţipat aşa de tare unii la alţii, încât toată discuţia s-a auzit din stradă.

Cumetre, stai liniştit în banca matale, stai liniştit în banca matale. Te duci la partidul dumitale şi faci scandal, nu aici,” se aude în înregistrarea postată pe Youtube.

Scandalul a început când a venit să îşi preia funcţia Liliana Mincă, trimisă de şefii de la Bucureşti să conducă organizaţia Botoşani. Veche conducere nu s-a împăcat cu ideea.

Noi avem nevoie de oameni ca dumneaei în partid, dar nu aşa cum a venit dumneaei, cu biroul ei, cu candidaţii ei şi să ne destituie pe noi. Nu ştiu ce bazin electoral are dumneaei, cine o simpatizează, dar din câte am văzut nu-i dau şanse că o să iasă deputat la partidul nostru”, spune Luca Viorel, vicepreşedinte ALDE Botoşani.

Liliana Mincă susţine însă că are tot dreptul să îi destituie pe foștii lideri ai organizaţiei pentru că au obţinut scor slab la alegerile locale.

Au fost trei recalcitranţi. Unul dintre ei este fostul preşedinte pentru că ţinea de scaun nerealizând ruşinea pe care a luat-o la alegerile locale, când şi-a pierdut şi fotoliul de primar în localitatea Răchiţi. Ei sunt nişte misogini, pentru că nu au nicio femeie printre ei, sunt singura femeie şi le voi rezista tuturor injuriilor”, spune Liliana Mincă.

Sursa: Digi 24

 

3 thoughts on “Liliana Mincă, primită cu scandal în ALDE Botoșani. Organizația nu o acceptă ca lider

  1. Dar cu ce ocazie pe la noi ?
    DANDANACHE: Cu ocazia aledzerii, neicusorule, cu ocazia aledzerii; stii, m-a combătut opoziţia si colo, si dincolo, si dincolo… si rămăsesem eu… care familia mea de la patuzsopt în Cameră… rămăsesem mă-nţeledzi fără coledzi… si asa am venit pentru aledzere. (I.L.Caragiale, O scrisoare pierduta, Act IV, scena II)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com