Percheziţii în judeţul Botoşani la mai mulţi escroci. Vezi ce făceau!

mascati politiePoliţiştii au efectuat, duminică, trei percheziţii pentru destructurarea unei reţele de escroci prin metoda „Accidentul”. Percheziţiile au fost efectuate în Penitenciarul Iaşi şi în municipiul Dorohoi.

Potrivit anchetatorilor, patru persoane sunt bănuite comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

Astfel, din cercetări, a reieşit că, în perioada martie – septembrie a.c.,  una dintre persoanele în cauză ar fi înşelat, prin metoda „accidentul”, 7 persoane din municipiul Iaşi.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 2.950 de lei, care ar fi provenit din săvârşirea infracţiunilor, telefoane mobile, cartele SIM şi laptopuri, care ar fi fost folosite la săvârşirea infracţiunilor.

În urma percheziţiilor a fost reţinut un bărbat şi urmează ca, luni, să fie prezentat Judecătoriei Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

like facebookTotodată, alte 3 persoane sunt cercetate în stare de libertate, fiind bănuite de comiterea a 6 infracţiuni de complicitate la înşelăciune.

Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de 80.000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *